Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@15:24:08 GMT

مجید عبدالباقی کیست؟ / بیوگرافی

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۸۷۹۶

مجید عبدالباقی کیست؟ / بیوگرافی

به گزارش صدای ایران،مجید عبدالباقی یکی از مدیران هلدینگ ساختمان سازی عبدالباقی بوده که در شهرستان آبادان از سال ۱۳۶۶ به همراه برادران خود فعالیت می کند.

کار آنها ساخت و ساز ساختمان های مسکونی و تجاری بوده که تا به حال ساختمان های زیادی را بنا کرده‌اند و مهمترین آنها ساختمان متروپل در آبادان بوده که در سال ۱۴۰۱ به دلیل ساخت و ساز غیر اصولی فروریخت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ماجرای سوء قصد به مجید عبدالباقی


در یک مرداد ماه ۱۴۰۱ در خانه‌اش مورد حمله مسلحانه قرار گرفت و چندین گلوله به او اصابت کردتصویری که نشان دهنده سوء قصد به جان عبدالباقی است، ساعت ۲۵: ۱۴ را نشان می دهد که وی وارد پارکینگ مجتمع مسکونی محل سکونت خود می شود. خودروی ساینایی وی را تعقیب و مقابل در پارکینگ توقف می کند که یک نفر از خودرو پیاده می شود و با اسلحه کلاشینکف و دیگری از داخل خودرو با اسلحه کمری به داخل پارکینگ شلیک می کند.

پس از آن بقایای پوکه های تیرهای شلیک شده روی زمین کشف می شود که گفته شده حدود ۶ تیر به مجید عبدالباقی اصابت کرده است.

وی به بیمارستان نفت آبادان منتقل و به علت شدت جراحت وارده تحت درمان و احیا قرار گرفت اما فوت کرد.

در کمتر از 24 ساعت پلیس خوزستان موفق به دستگیری چند نفر قاتلان مجید عبدالباقی شد.

جسد مجید عبالباقی 4 مرداد 1401 کنار قبر برادرش حسین عبدالباقی در شهر دهاقان محله عطاآباد استان اصفهان با حضور مردم این منطقه به خاک سپرده شد.

به گزارش صدای ایران،2 نفر 15 مرداد چند روز بعد دست به نبش قبر مجید عبدالباقی زدند که شناسایی و دستگیر شدند.


رئیس کل دادگستری اصفهان در مورد انگیزه این افراد از نبش قبر گفت: این افراد که با متوفی نسبت فامیلی دارند برای اینکه متوجه شوند آیا جسد دفن شده متعلق به مجید عبدالباقی است یا نه، اقدام به نبش قبر کرده اند.

جعفری بیان کرد: برای ۲ نفر به اتهام نبش قبر در دادسرای شهرستان دهاقان پرونده تشکیل شد.

به گزارش صدای ایران،در این رابطه  مأموران پلیس آگاهی استان خوزستان موفق شدند عامل اصلی پرونده (ع. ح) که اقدام به تیراندازی باسلاح کلاشینکف به سمت مجید عبدالباقی کرده بود را در یکی از مناطق شهر کارون  شناسایی و دستگیر کنند.


بررسی های نشان از آن داشت که عاملان قتل توسط(ر. د) پدر یکی از جانباختگان متروپل و وکیل دادگستری وهمچنین (ش د) دوست صمیمی وخانوادگی عبدالباقی اجیر شده بودند.


تاکنون 9 نفر در رابطه پرونده پیچیده قتل مجید عبدالباقی مالک متروپل با دستورحمید رضا قارایی بازپرس شعبه 1دادسرای عمومی وانقلاب آبادان دستگیر شده اند.

 

حسین عبدالباقی (مالک متروپل آبادن)

 

حسین عبدالباقی مدیر بزرگترین گروه انبوه سازی شهری و ساختمانی در منطقه آزاد اروند بود.برجهای دوقلوی متروپل آبادان بزرگترین مجتمع تجاری، تفریحی و پارکینگ طبقاتی در منطقه آزاد اروند با حدود 5 هکتار زیر بنا توسط هلدینگ عبدالباقی ساخته شد.


هلدینگ عبدالباقی، از سال ۱۳۳۶، در شهرستان آبادان و در قالب گروه ساختمان سازی شروع به فعالیت کرده و اکنون با مدیریت حسین عبدالباقی به فعالیت خود ادامه می‌داد.

 

برج متروپل آبادان که توسط هلدینگ عبدالباقی ساخته شده بود، در 2 خرداد 1401 فروریخت و تعدادی از هموطنانمان کشته و زخمی شدند.

 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حسین عبدالباقی مجید عبدالباقی نبش قبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟

به گزارش قدس آنلاین، مهم‌ترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آن‌گونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • خبری از علی کریمی و حسینی نیست(عکس)
  • اجتماع بزرگ صادقیون در مشهد برگزار شد
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • عیدی علیه آبی‌ها در بازی سرنوشت‌ساز
  • امام فرشته‌ها کیست؟! + فیلم
  • نیکا شاکرمی کیست؟ او چگونه از دنیا رفت؟
  • پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال شناسایی شد
  • شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال
  • «قصه های مجید» و «معصومیت از دست رفته»؛ تدارک تلویزیون برای آخر هفته